Wonen

Beeckman Verzekeringen biedt diverse verzekeringen aan in de categorie wonen. Zodat jouw woning tegen alles is beschermd. Verzeker jezelf tegen diefstal, brand en andere onverwachte gebeurtenissen. Lees snel verder voor ons aanbod.

Brandverzekering

Een brandverzekering is niet verplicht, maar wel heel erg belangrijk. Soms wordt deze verzekering ook woningverzekering genoemd. Alle materiële schade die wordt veroorzaakt aan uw woning of de inhoud hiervan wordt vanuit de brandverzekering vergoed. Dit is dus niet alleen het geval bij brand, maar ook bij blikseminslag, explosies, storm of een natuurramp. Met een brandverzekering van Beeckman Verzekering bescherm je je woning tegen onverwachte gebeurtenissen.

 

Wil je meer informatie over onze verzekeringen? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend advies. Wij helpen je graag telefonisch en op afspraak op één van onze kantoren.

Mogelijke uitbreidingen

Beeckman Verzekeringen biedt de volgende uitbreidingen aan voor de brandverzekering.

Huurdersaansprakelijkheid

Een huurdersaansprakelijkheid is speciaal voor huurders. Vanuit deze aanvullende verzekering worden de eigenaar en buren vergoed bij verzekerde schade aan het huis of de gehuurde inboedel. Deze verzekering is verplicht voor huurders in Wallonië en Vlaanderen.

Diefstalverzekering inboedel

Jaarlijks worden er honderdduizenden inbraken gepleegd in België. Met de diefstalverzekering van Beeckman Verzekeringen ben je goed verzekerd! Hiermee ben je beschermd tegen diefstal en vandalisme. Eventuele schade aan je woning en inboedel als gevolg van diefstal of vandalisme wordt vergoed.

Voertuigen in het gebouw

Heb je voertuigen die je weinig gebruikt? Dan is het slim om deze mee te verzekeren in de brandverzekering. Zo krijg je ook zonder omnium verzekering schade aan de auto vergoed als deze bij je woning gestald staat. Denk bijvoorbeeld aan storm- of brandschade.

Extra bescherming tuin

Een extra tuinverzekering zorgt voor een vergoeding na beschadiging door weersomstandigheden zoals hagel, storm en overstroming. Ook bij diefstal vanuit de tuin ben je met deze uitbreiding goed verzekerd.

Zwembad

Heb je een zwembad in de tuin? Dan wil je daar zorgeloos van kunnen genieten. Wij bieden een speciale uitbreiding op de brandverzekering voor je zwembad. Deze verzekering dekt schade aan het zwembad door storm, overstroming of vervuiling.

Aanvullende rechtsbijstandverzekering

Ontstaan er door werkzaamheden barsten in je ramen? Dan kan een aanvullende rechtsbijstandverzekering jou helpen. Onze specialisten vertegenwoordigen jouw belangen en zorgen voor een passende schadevergoeding van de andere partij.

Neem snel contact op voor vrijblijvend advies.