Mobiliteit

Als je onderweg bent wil je goed verzekerd zijn in elke situatie. In de auto, maar ook lopend of op de fiets. Wij bieden diverse verzekeringen aan in de categorie mobiliteit. Lees hieronder verder over ons aanbod.

Burgerlijke aansprakelijkheid

Burgerlijke aansprakelijkheid ontstaat als iemand anders schade oploopt door jouw schuld. Je bent dan verplicht om de schade te vergoeden. Een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering vergoed voor jou deze schade. Deze verzekering is wettelijk verplicht als je met een gemotoriseerd voertuig (auto, motor, motohome) de weg op gaat.

 

Wil je meer informatie over deze verzekering en hoe je deze kunt combineren met onze andere verzekeringen? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend advies. Wij helpen je graag telefonisch en op afspraak op één van onze locaties in Hekelgem, Affligem en Ninove.

Kleine omnium autoverzekering

Een aanvulling op de BA-verzekering is de kleine omnium. Heb je schade aan je auto door een storm? Of een barst in je voorruit door een steentje? De kleine omnium verzekering dekt die schade aan jouw auto waar niemand aansprakelijk voor is. Het is een aanvulling op de verplichte BA autoverzekering. De kleine omnium verzekering geeft je meer zekerheid, ook als je auto al wat ouder is.

Wil je meer informatie over de kleine omnium verzekering en hoe je deze kunt combineren met onze andere verzekeringen? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend advies. Wij helpen je graag telefonisch en op afspraak op één van onze locaties in Hekelgem, Affligem en Ninove.

Eigen schade

Soms heb je te maken met schade aan je eigen auto die veroorzaakt is door jouw eigen schuld. Deze wordt dan niet vergoedt vanuit de BA-verzekering. Hiervoor kun je een grotere omnium verzekering aanvragen, waarin ook schade door eigen schuld (onder voorwaarden) wordt vergoedt.

Wil je meer informatie over de verzekering en hoe je deze kunt combineren met onze andere verzekeringen? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend advies. Wij helpen je graag telefonisch en op afspraak op één van onze locaties in Hekelgem, Affligem en Ninove.

Rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekering is erg belangrijk in verschillende situaties. Als je een ongeval meemaakt, is er een grote kans dat je in discussie raakt over wie aansprakelijk is. De rechtsbijstandverzekering biedt dan juridische bescherming. Ook als je wordt vervolgd wegens een verkeersovertreding en zorgen wij voor jouw verzekering. Heeft de garagehouder zijn werkzaamheden niet goed uitgevoerd? Onze juridische specialisten verdedigen jouw rechten.

Het fijne aan de rechtsbijstand is dat je altijd verzekerd op weg gaat. Of je nu reist met de auto, fiets, het openbaar vervoer of lopend, de rechtsbijstand verzekering geldt voor jou. Wij zijn jouw partner in juridische geschillen.

Wil je meer informatie over de rechtsbijstandverzekering en hoe je deze kunt combineren met onze andere verzekeringen? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend advies. Wij helpen je graag telefonisch en op afspraak op één van onze locaties in Hekelgem, Affligem en Ninove.

Bijstandsverzekering

Een bijstandsverzekering helpt bij pech. Heeft u problemen met de auto onderweg? In binnen en buitenland kunt u rekenen op de bijstandsverzekering. Je krijgt pechhulp aan huis, je wagen wordt versleept naar de garage en je krijgt een vervangende auto.

Een bijstandsverzekering biedt daarnaast wereldwijd hulp bij repatriëring, verzorging en medicijnen, ziekenhuisopnames en een noodverblijf in een hotel. Zo ga je altijd zorgeloos op reis, waar je ook heengaat.

Wil je meer informatie over de bijstandsverzekering en hoe je deze kunt combineren met onze andere verzekeringen? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend advies. Wij helpen je graag telefonisch en op afspraak op één van onze locaties in Hekelgem, Affligem en Ninove.

Bestuurdersverzekering

Je auto heb je vast goed verzekerd, maar hoe ben je zelf verzekerd? Een bestuurdersverzekering is een ongevallenverzekering die je medische kosten vergoedt als je een verkeersongeval hebt. Dit is belangrijk, omdat je bij eigen schuld niet verzekerd bent voor verwondingen die je oploopt. Een BA-verzekering vergoedt alleen de schade die je aan anderen hebt toegebracht.

Wil je meer informatie over de bestuurdersverzekering en hoe je deze kunt combineren met onze andere verzekeringen? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend advies. Wij helpen je graag telefonisch en op afspraak op één van onze locaties in Hekelgem, Affligem en Ninove.

Fietsverzekering

Wat als je een ongeluk krijgt met de fiets? Of als je nieuwe fiets wordt gestolen? Een fietsverzekering beschermt jouw fiets tegen diefstal en schade. Zeker bij een dure fiets, zoals een e-bike, is het verstandig om deze goed te verzekeren. Sluit nu jouw fietsverzekering af bij Beeckman Verzekeringen.

Wil je meer informatie over de fietsverzekering en hoe je deze kunt combineren met onze andere verzekeringen? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend advies. Wij helpen je graag telefonisch en op afspraak op één van onze locaties in Hekelgem, Affligem en Ninove.

Of stuur een bericht. We maken graag kennis met je