Over ons

Na jarenlang voor één van de grootste verzekeringsmaatschappijen te hebben gewerkt, hebben Robert en Dirk 15 jaar geleden elk een onafhankelijk makelaarskantoor opgericht. Samen met Dirks zonen Giel en Klaas hebben zij besloten hun krachten te bundelen en vormen zij nu het familiebedrijf Beeckman verzekeringen.

Wij luisteren naar jouw wensen

Wij informeren, adviseren en ondersteunen particulieren en bedrijven onafhankelijk bij het kiezen van een verzekering of hypotheek. Ons doel is om als tussenpersoon een persoonlijke dienstverlening te leveren en alle belangen te behartigen. Bij ons staat persoonlijk contact op nummer één en we kennen al onze klanten bij naam.

Waar helpen wij je mee?

Wij bieden een breed pakket van verzekeringen aan voor onder andere mobiliteit, familie en wonen.

Wil je een verzekering bij ons afsluiten? Dan informeren wij je eerst goed over alle mogelijkheden.

Heb je schade? Wij zorgen voor een snelle en juiste schadeafwikkeling. Ook bij juridische geschillen staan wij altijd klaar om je te helpen.

 

Heb je een vraag of kom je er alleen niet uit? Neem contact op met familiebedrijf Beeckman Verzekeringen voor een onafhankelijk en vrijblijvend advies. Wij helpen je graag verder.

beeckman verzekeringen

Waarom kiezen voor Beeckman Verzekeringen?

Kies je voor ons, dan kies je voor:

  • persoonlijke dienstverlening
  • advies in begrijpelijke taal
  • tijd en aandacht voor jou
  • jarenlange ervaring in de verzekeringssector
  • een familiaire benadering

Wij zijn actief in de regio’s Pajottenland (Affligem, Roosdaal) en de Denderstreek (Aalst, Denderleeuw, Haaltert, Ninove). Maak een afspraak of kom gerust langs in één van onze kantoren.

Of stuur een bericht. We maken graag kennis met je